Dominant Security Bárány Távfelügyelet

Security Bárány Kft.
CÉGBEMUTATÓCégünk vezetése több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik: közvetlenül a rendszerváltást követően megalakuló vagyonvédelmi cégek egyikénél kezdtük a szakmát.

Az évek folyamán - követve a jogszabályi és technikai változásokat és fejlesztéseket - végig nagy súlyt fektettünk arra, hogy a minőségi szolgáltatást nyújtó vagyonvédelmi cégek közé tartozzunk.

Munkatársaink több éve a vagyonvédelemben, előtte többen valamelyik fegyveres szervezetnél teljesítettek szolgálatot. A cégünkhöz jelentkező vagyonőrök nagyon komoly felvételi vizsgán, és az utána következő próbaidőn (melyet tapasztalt vagyonőrök és a vezetőség is felügyel) mennek át. A munkatársaink rendszeres szakmai és jogi továbbképzéseken, önvédelmi és küzdősport-edzéseken vesznek részt, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy országos szinten is magasan képzett és alaposan felkészült vagyonőrökkel végezzük a reánk bízott feladatokat.

A Security Bárány Kft. szolgálati rendszere a katonai és rendőrségi szolgálati rendszerekhez hasonló. Minden őrzött objektumhoz, valamint feladathoz kinevezünk felelős parancsnokot, ezen belül szolgálatonként őrparancsnokokat, és az elvégzendő feladatok alapján őröket.

Az őrök felszerelése: téli-nyári ruházat fényképes kitűzővel, feladattól függően kiegészülhet rádió adó-vevővel, kényszerítő eszközökkel (gumibot, gázspray, maroklőfegyver, munkavizsgás őrkutya) és golyóálló mellénnyel.

A mai világban egyre elterjedtebb jogi és büntetőügyi procedúrák kivédésére és megelőzésére rendszeresítettek a digitalizált videó és audio rögzítő rendszerek.

Minden őrzött objektumhoz rendszeresítünk őrnaplót, melyben feljegyzésre kerülnek a Megbízóink elvárásainak megfelelő őrzés elvégzéséhez szükséges feladatok, utasítások, valamint rögzítve van az őrszolgálat, az őrzendő objektum specifikus őrutasítása és szolgálati szabályzata.

A kerítésre kihelyezünk cégünk által rendszeresített "KIVONULÓ AKCIÓCSOPORTOS TÁVFELÜGYELET vagy VIDEÓ TÁVFELÜGYELETTEL őrzött táblákat , így a kívülállók szemében is egyértelmű az őrzöttség ténye.Vagyonvédelmi rendszerek megtervezése ,kivitelezése , szervizelése

Cégünk több mint 10 éve megkezdte a vagyonvédelmi riasztórendszerek , térfigyelő kamerarendszerek , mágneskártyás be-ki léptető rendszerek , automata sorompók , tűzjelző és füst jelző rendszerek megtervezését kivitelezését és folyamatos szervizelését . Az infrasorompós térvédelmi behatolás védelem kiegészítve a térfigyelő kamerarendszerrel lehetővé tette az élőképes behatolás vagy engedély nélküli kilépés folyamatos megfigyelését.